Tots els pobles

Peces de màquines CNC

Inici> Productes > Peces de màquines personalitzades > Peces de màquines CNC

Cargol de cargol negre d'acer Cargol Allen hexagonal per a màquines CNC


Un cargol hexagonal de capçal pla d'acer és un element de fixació que té un cap hexagonal amb una superfície superior plana i una presa a la part inferior dissenyada per adaptar-se a una clau hexagonal o una clau Allen. El cargol està fet d'acer, que proporciona resistència i durabilitat.

Contacti'ns

Característiques

Etone Technology se centra en el disseny, producció i venda de peces metàl·liques de precisió per oferir un servei únic als nostres clients. Podem oferir als clients un disseny de producte perfecte i desenvolupar plans de producció eficients i d'alta qualitat amb els nostres tècnics professionals.


Tenim un gran nombre de socis de processament personalitzats i hem superat la inspecció in situ de SGS, la certificació ISO9001: 2015 i IATF16949.


Els nostres productes de cargol personalitzats inclouen cargols d'espatlla, cargols de polze, cargols de cap plana, cargols Torx, cargols de socket, cargols de separació, cargols de capçalera, cargols de segellat, cargols de màquina, etc.


Vine i posa't en contacte amb nosaltres per obtenir mostres gratuïtes i solucions d'anàlisi de disseny i pressupostos.


Tolerància: ±0.01 mm a ±0.005 mm

Mida: Prototip segons el vostre dibuix o mostres

Mostra: Sí, les mostres estan a punt tan ràpid com en 30 minuts.           

El nostre servei: serveis de mecanitzat CNC OEM i ODM

Format de dibuix: PDF/DWG/IGS/STP/etc.


Hex Allen screws are available in a range of sizes and thread types to accommodate different applications. They are commonly made from materials such as steel, stainless steel, and brass, and may have a range of finishes such as black oxide or zinc plating to provide additional corrosion resistance.


IMG_4263

PARTS DE LA MÀQUINA CNCEMBALATGE

Tecnologia Etone 

Per què escollir-nos per a mecanitzat CNC personalitzat?


Lliurament ràpid i fiable

Itereu els dissenys de peces ràpidament i accelereu el desenvolupament del producte amb peces de gir ràpid. La nostra anàlisi de disseny automatitzada us ajudarà a detectar qualsevol característiques difícils de mecanitzar abans que el vostre disseny s'enviï a la planta de fabricació i us estalviarà de costoses reelaboracions posteriors al cicle de desenvolupament del producte.


Anàlisi de la fabricació i pressupostos en línia

Quan carregueu el vostre fitxer CAD 3D per sol·licitar un pressupost, analitzarem la geometria de la vostra peça per identificar les característiques que puguin ser difícils de mecanitzar, com ara parets altes i primes o forats que no es puguin roscar.


Selecció de materials

Disposem de més de 30 materials plàstics i metàl·lics de grau d'enginyeria adequats per a diverses aplicacions i indústries de peces. Els materials van des de plàstics com ABS, policarbonat, niló i PEEK fins a alumini, acer inoxidable, platí i coure.

MISSATGE