Tots els pobles

Peces de màquines CNC

Inici> Productes > Peces de màquines personalitzades > Peces de màquines CNC

Acabat òxid negre Varetes de doble rosca Perns d'acer de doble extrem


Els tacs roscats de doble extrem vénen en una varietat de materials, com ara acer inoxidable, llautó i acer al carboni, i estan disponibles en una varietat de mides i tipus de rosca per adaptar-se a diferents aplicacions.

Contacti'ns

Característiques

Aquests tacs s'utilitzen en màquines CNC. Els tacs roscats de doble extrem, també coneguts com a tacs de doble extrem o varetes roscades, són elements de fixació que tenen rosques als dos extrems i una tija llisa i sense rosca al mig. Normalment s'utilitzen per connectar dos objectes amb una femella roscada a cada extrem del tac.


Els tacs roscats de doble extrem vénen en una varietat de materials, com ara acer inoxidable, llautó i acer al carboni, i estan disponibles en una varietat de mides i tipus de rosca per adaptar-se a diferents aplicacions. 

S'utilitzen habitualment en les indústries de la construcció, la fabricació i l'automoció, així com en altres aplicacions que requereixen una connexió segura i fiable.


Vine i posa't en contacte amb nosaltres per obtenir mostres gratuïtes i solucions d'anàlisi de disseny i pressupostos.


Color: òxid negre 

Tolerància: ±0.01 mm a ±0.005 mm

Mida: Prototip segons el vostre dibuix o mostres

Mostra: Sí, les mostres estan a punt tan ràpid com en 30 minuts.           

El nostre servei: serveis de mecanitzat CNC OEM i ODM

Format de dibuix: PDF/DWG/IGS/STP/etc.

IMG_4267

PARTS DE LA MÀQUINA CNCEMBALATGE

Tecnologia Etone 

Per què escollir-nos per a mecanitzat CNC personalitzat?


Lliurament ràpid i fiable

Itereu els dissenys de peces ràpidament i accelereu el desenvolupament del producte amb peces de gir ràpid. La nostra anàlisi de disseny automatitzada us ajudarà a detectar qualsevol característiques difícils de mecanitzar abans que el vostre disseny s'enviï a la planta de fabricació i us estalviarà de costoses reelaboracions posteriors al cicle de desenvolupament del producte.


Anàlisi de la fabricació i pressupostos en línia

Quan carregueu el vostre fitxer CAD 3D per sol·licitar un pressupost, analitzarem la geometria de la vostra peça per identificar les característiques que puguin ser difícils de mecanitzar, com ara parets altes i primes o forats que no es puguin roscar.


Selecció de materials

Disposem de més de 30 materials plàstics i metàl·lics de grau d'enginyeria adequats per a diverses aplicacions i indústries de peces. Els materials van des de plàstics com ABS, policarbonat, niló i PEEK fins a alumini, acer inoxidable, platí i coure.

MISSATGE