Tots els pobles

Peces de màquines CNC

Inici> Productes > Peces de màquines personalitzades > Peces de màquines CNC

Components metàl·lics OEM CNC Mecanitzat de peces d'alumini CNC


Etone Technology ofereix peces metàl·liques personalitzades (embalatge dur de la bomba d'èmbol, disc de ràfega, passadors de cisalla, femelles d'interruptor còncau, barrets de copa de llautó, èmbols d'acer inoxidable, èmbols d'acer, barres d'extensió, llautó d'embalatge, vàlvules resistents a l'abrasió, vàlvules i seients de la bomba de fang, línia vermella embalatge, peces de bombes de fang, femelles de retenció, femella d'interruptor, conjunt de vàlvules de bomba de fang) solucions i productes per a equips de camps petroliers.

Contacti'ns

Característiques

Oem Metal CNC Components Machining CNC Aluminium Parts within Days.

Una àmplia gamma de capacitats i materials de mecanitzat CNC per als vostres dissenys de peces personalitzats. Obteniu peces mecanitzades CNC personalitzades en pocs dies.


Color: anoditzat qualsevol color 

Tolerància: ±0.01 mm a ±0.005 mm

Mida: Prototip segons el vostre dibuix o mostres

Mostra: Sí, les mostres estan a punt tan ràpid com en 30 minuts.           

El nostre servei: serveis de mecanitzat CNC OEM i ODM

Format de dibuix: PDF/DWG/IGS/STP/etc.

20230424-095051

PARTS DE LA MÀQUINA CNCEMBALATGE

Tecnologia Etone 

Per què escollir-nos per a mecanitzat CNC personalitzat?


Lliurament ràpid i fiable

Itereu els dissenys de peces ràpidament i accelereu el desenvolupament del producte amb peces de gir ràpid. La nostra anàlisi de disseny automatitzada us ajudarà a detectar qualsevol característiques difícils de mecanitzar abans que el vostre disseny s'enviï a la planta de fabricació i us estalviarà de costoses reelaboracions posteriors al cicle de desenvolupament del producte.


Anàlisi de la fabricació i pressupostos en línia

Quan carregueu el vostre fitxer CAD 3D per sol·licitar un pressupost, analitzarem la geometria de la vostra peça per identificar les característiques que puguin ser difícils de mecanitzar, com ara parets altes i primes o forats que no es puguin roscar.


Selecció de materials

Disposem de més de 30 materials plàstics i metàl·lics de grau d'enginyeria adequats per a diverses aplicacions i indústries de peces. Els materials van des de plàstics com ABS, policarbonat, niló i PEEK fins a alumini, acer inoxidable, platí i coure.

MISSATGE