Tots els pobles

Peces de màquines CNC

Inici> Productes > Peces de màquines personalitzades > Peces de màquines CNC

Tacs metàl·lics hexagonals Vares roscades d'accionament hexagonal


Les barres roscades d'accionament hexagonal de les màquines CNC són elements de subjecció amb rosques al llarg de la seva longitud i un accionament hexagonal en un extrem, dissenyats per girar-se amb una clau o alicates. proporcionar diferents mides i materials.

Contacti'ns

Característiques

Les barres roscades d'accionament hexagonal són elements de subjecció amb fils al llarg de la seva longitud i un accionament hexagonal en un extrem, dissenyats per girar-se amb una clau o alicates. S'utilitzen habitualment en aplicacions de construcció, fabricació i automoció on es necessita una connexió segura i fiable. 


Les barres roscades d'accionament hexagonal estan disponibles en una varietat de materials, com ara acer, acer inoxidable i llautó, i s'utilitzen en una varietat d'aplicacions, com ara sistemes de canonades de suport, assegurar equips i maquinària i crear elements de fixació personalitzats. És important assegurar-se que els fils tenen la mida i el pas adequats i que la longitud i el diàmetre de la vareta siguin adequats per a l'aplicació prevista.


Vine i posa't en contacte amb nosaltres per obtenir mostres gratuïtes i solucions d'anàlisi de disseny i pressupostos.


Color: òxid negre

Tolerància: ±0.01 mm a ±0.005 mm

Mida: Prototip segons el vostre dibuix o mostres

Mostra: Sí, les mostres estan a punt tan ràpid com en 30 minuts.           

El nostre servei: serveis de mecanitzat CNC OEM i ODM

Format de dibuix: PDF/DWG/IGS/STP/etc.

IMG_4269

PARTS DE LA MÀQUINA CNCEMBALATGE

Tecnologia Etone 

Per què escollir-nos per a mecanitzat CNC personalitzat?


Lliurament ràpid i fiable

Itereu els dissenys de peces ràpidament i accelereu el desenvolupament del producte amb peces de gir ràpid. La nostra anàlisi de disseny automatitzada us ajudarà a detectar qualsevol característiques difícils de mecanitzar abans que el vostre disseny s'enviï a la planta de fabricació i us estalviarà de costoses reelaboracions posteriors al cicle de desenvolupament del producte.


Anàlisi de la fabricació i pressupostos en línia

Quan carregueu el vostre fitxer CAD 3D per sol·licitar un pressupost, analitzarem la geometria de la vostra peça per identificar les característiques que puguin ser difícils de mecanitzar, com ara parets altes i primes o forats que no es puguin roscar.


Selecció de materials

Disposem de més de 30 materials plàstics i metàl·lics de grau d'enginyeria adequats per a diverses aplicacions i indústries de peces. Els materials van des de plàstics com ABS, policarbonat, niló i PEEK fins a alumini, acer inoxidable, platí i coure.

MISSATGE