Tots els pobles

Procés de qualitat

Inici> empresa > Procés de qualitat

Procés de qualitat

A Etone Technology, la qualitat és la principal preocupació i, amb una gran qualitat, hi ha bones relacions amb els clients. A cada pas del camí, el nostre personal i els processos interns garanteixen que la vostra comanda es farà segons les vostres especificacions. Construïm l'èxit junts, per obtenir resultats positius, cada vegada.

Etone Technology treballa sota les nostres certificacions ISO 9001. Operem amb equips especialitzats amb processos validats per garantir un treball coherent i orientat a la qualitat. A continuació trobareu una visió general del procés que hem desenvolupat per produir peces que satisfan les vostres necessitats en cada moment.

1669015732608151

Anàlisi de processos

Disseny per a la fabricació (DFM), estimació, revisió del contracte, reconeixement i producció

El nostre equip d'enginyers revisa les vostres especificacions, avalua les necessitats de mecanitzat del vostre projecte, fa suggeriments per a DFM i proporciona un pressupost per a la vostra comanda.


Compra de matèries primeres

Jiesheng només obté els materials de la més alta qualitat de proveïdors de confiança. Durant la fase d'anàlisi del procés, el nostre equip determinarà on adquirir els materials necessaris per al vostre projecte.


Fabricació

Un cop rebut el material, els nostres programadors de botiga creen viatgers de feina per mantenir la traçabilitat del material, registrar informació de formació i dades de mesurament i fer un seguiment del treball finalitzat en totes les etapes de producció. La nostra botiga i els responsables de qualitat supervisen per garantir que el nostre pla de qualitat es duu a terme a mesura que els treballs es desplacen per tota la botiga en diversos centres de mecanitzat.


Operacions secundàries

Quan és necessari, el nostre equip treballa amb proveïdors externs homologats per completar processos com ara xapat, recobriment, anodització, tractament tèrmic i altres serveis que ens permeten oferir una operació clau en mà. Quan utilitzem serveis de tercers, ens assegurem que es manté la traçabilitat de la teva peça i material i que només es confia en fonts de confiança amb els teus productes.


Inspecció

Les peces s'inspeccionen durant cada etapa de producció, inclosa la inspecció del primer article (FAI) segons sigui necessari. El nostre enfocament se centra en zero defectes i l'èxit total amb cada part i projecte. Només després que ens assegurem que les peces compleixen tots els vostres requisits, les alliberarem per al lliurament.


Enviament

Tots els articles s'embalen per mitigar els danys a la funcionalitat de la peça en trànsit. Prenem totes les mesures preventives possibles per inhibir l'òxid/corrosió i protegir les peces acabades i roscades.