Tots els pobles

El nostre equip directiu

Inici> Empresa > El nostre equip directiu

El nostre equip directiu

Bill Zhang (1)

Bill Zhang


Director Gerent


"Etone Technology és el resultat de la meva passió per construir una empresa de mecanitzat que sigui realment un soci amb els seus clients. I al llarg del camí ofereixen un lloc fantàstic per treballar als seus empleats".


Treballo en la indústria del mecanitzat de precisió des de l'any 1999, des d'aprenent fins a director tècnic amb una àmplia experiència que va des del disseny de prototips fins a projectes de producció a petita i gran escala.


"Quan la qualitat importa" no és només un eslògan que fem servir, és el nostre compromís de donar als nostres clients el que es mereixen. Ens esforcem contínuament per satisfer o superar les expectatives dels clients, primer, entenent les seves necessitats i requisits, i després realitzant el treball segons les seves especificacions, a temps i pressupost.


Com sempre, si tens qualsevol pregunta o comentari no dubtis en contactar amb nosaltres.

Kevin Zhang

Kevin Zhang

mànager d'ingenyeria

El nostre gerent d'enginyeria, utilitzant el seu coneixement de disseny per a la fabricació (DFM) i enginyeria per ajudar els nostres clients en la producció de components personalitzats.

David Han

David Han

Gerent de Producció

Assegureu-vos que les mercaderies es lliuren a temps i dins del pressupost, que es produeixen de manera segura i rendible, i que compleixen la qualitat requerida.

Joan Hu

Joan Hu

Cap de qualitat

Els gestors de qualitat asseguren que tots els productes i serveis compleixen els estàndards de qualitat abans d'enviar-vos-hi. Cobrint els requisits de l'especificació de les normes ISO 9001:2015.