Tots els pobles

About us

Inici> empresa > About us

About us

1668673399805112

Dongguan Etone Technology Co., Ltd.és una botiga de màquines de precisió situada a Dongguan amb una història de fabricació de productes fiables i de qualitat. Som especialistes en mecanitzar components personalitzats; Des de peces simples fins a peces complexes amb toleràncies estrictes, tenim experiència en un ampli espectre de mecanitzat. Som capaços de competir al mercat tant per a tirades petites de ràpida execució com per a subministraments a llarg termini i de gran volum segons les vostres necessitats.


Som experts en diferents solucions com peces de màquines, peces d'equips de jaciments petroliers, peces de sensors, peces de motocicletes, peces d'impressora 3D i encaminador CNC, peces d'automòbils i peces d'equips elèctrics, etc.


Els materials inclouen acer inoxidable, alumini, acer, acer inoxidable, llautó, coure, bronze, POM i altres materials.


Tractament superficial: anoditzat, polit, electroforesi, galvanoplastia, òxid negre, raspallat, passivació, tractament tèrmic, recobriment en pols, etc.


La nostra experiència en tècniques de mecanitzat ens ofereix la capacitat de fabricar segons els requisits més exigents del client. Invertim contínuament en tecnologia i equips que ens donen avantatge sobre la nostra competència.


Hem aprovat amb èxit la ISO9001:2015, la IATF 16949:2016 i les certificacions de MSA i Jabil, que són els 500 millors fabricants del món. Amb un pensament primordial, podem oferir-vos un servei únic!


Feu clic aquí per anar a la pàgina de contacte avui.